Yeşil Sebzeli Smoothie


Yeşil sebzeler, diğer tüm besinlerden daha fazla besin değeri taşır ve içeriğinde kas yapacak proteinleri geliştirecek kadar yüksek seviyede aminoasit içerir. Dünyanın en güçlü hayvanlarından biri olan gorilin yeşillik yediğini hatırlatmak gerek.

Gövdenizi ve Özgüveninizi Güçlendiren Yarım Amuda Kalkma





Kafa duruşu imkansız görünebilir ama bütün denge duruşlarında olduğu gibi gövdenizi güçlendiren egzersizler, işinizi kolaylaştırır.

Kilo Vermenize Yardımcı Olacak Bilgiler!


GÜNE KAHVALTIYLA BAŞLAMAK ÇOK ÖNEMLİ
Yağ yakımını sağlamak ve hızlandırmak için metabolizmanın en iyi çalıştığı sabah saatlerinde yeterli ve dengeli kahvaltı yapmamız şart. Kahvaltıyı atlamayın, poğaça, simit gibi kalitesi kötü besinlerle geçiştirmeyin. Az yağlı peynir, domates, salatalık ve gibi bol yeşillikle 1-2 dilim kepekli ekmekten oluşan kahvaltınızı ihmal etmeyin.

Fix Sağlıklı Kahvaltım! :)



Burada gördükleriniz benim kahvaltıda yediğim fix şeyler. Domates-salatalık-1 dilim peynir-3 zeytin-2 yumurta (birinin sarısı ikisinin beyazı yenecek)-yeşil çay

Tek içimlik L-Carnitine takviyem


Bu tatlı çilekli şey, besin takviyelerimin arasına yeni katıldıı!! :)
Tek içimlik L-carnitine takviyem, 3000 mg ve çilek aromalı.

Çim Suyunu içebildim sonunda!

    Dün Airport AVM'ye gittim. Gezerken portakal suyu, çay gibi içecekler satan stant dükkanda çim suyunu gördüm. "Çim suyu gelmiştir." yazıyordu. Alkali diyette vardı çim suyu oradan biliyorum ee birde zayıflamaya yardımcı olduğunu tabi. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...