Diyetinize Güç Katacak Öneriler!

Instagram hesabımda aşağıda yazacağım maddelerin 4 tanesini paylaşmıştım, etkili olup olmadığını tam bilmiyordum ama ortada bir fayda varsa hepimiz öğrenelim diye koyayım dedim. 2 gün önce spor hocamla konuşurken ben söylemeden "Spora gelmeden yarım saat önce kafeinli içecek içip gel daha hızlı yağ yakarsın." dedi. Bende bu yazıda gördüğüm her şeyi sordum doğru mu diye. "Evet doğru tabiiki." dedi. Bunları uygularsak kilo vermemizde çok işe yarayacağına eminim. :)



➤ Yeşil çayın gücü: Günde iki-üç kupa yeşil çay içerek metabolik hızınızın artmasına yardımcı olabilir, vücudunuzda ödem tutulumunu engelleyebilirsiniz.
➤ Egzersiz öncesi kafein: Egzersizden 30 dakika öncesinde tüketilen kahvenin, egzersiz esnasında yağ yakımının daha kısa sürede başlamasına yardımcı olduğu biliniyor.
➤ Egzersiz sonrası yağsız süt: Egzersizden sonra tüketilen bir bardak yağsız süt, vücutta kas kitlesini artırmaya destek oluyor.
➤ Ödeme hayır deyin: Vücudunuzda şişlik hissettiğiniz günlerde salatalarınıza bol miktarda maydanoz ilave edin veya 1/2 demet maydanozu katı meyve sıkacağından geçirerek suyunu tüketin.
➤ Kabızlık önemli faktör: Bağırsaklarda yaşanacak düzensizlik, özellikle kadınlarda kilo vermeye olumsuz yansıyor. Bu yüzden kabızlık sorunu yaşadığınız dönemlerde sebze ve meyve tüketimini mutlaka artırmalısınız. Sabah uyanınca da bir porsiyon taze meyve tüketin.
➤ Durunca sisteminizi değiştirin: Kilo vermenizin yavaşladığı dönemlerde beslenme programınızda çeşit ve miktarlarla ilgili küçük değişiklikler yapın. Öğün saatlerini değiştirmeye çalışın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...